A fost lansata a II-a editie Catalog Agentii Imobiliar.ro

Postat de pe 7 noiembrie 2013
catalog imobiliar noiembrie

Imobiliar.ro a lansat Catalogul Agentii Imobiliar.ro, editia a II-a,noiembrie 2013, un serviciu gratuit reprezentand o baza de date ce reuneste agentiile imobiliare si constultantii din domeniu, din Romania.

Catalogul Agentii Imobiliar.ro este singurul de acest gen din tara, fiind disponibil atat pentru vizualizare, cat si pentru descarcare in varianta pdf, aici sau pe issuu.com

Este destinat atat clientilor – persoanele care vor sa inchirieze/ cumpere/ vanda, cat si firmelor si persoanelor fizice autorizate care au competentele necesare pentru a oferi sprijinul lor in acest sens.

Catalogul este actualizat lunar, oferind cele mai complete informatii despre companiile imobiliare de pe piata, cu urmatoarele editii urmand sa acopere toate judetele tarii.

Incepand din decembrie a.c., Catalogul va reuni, pe langa agentiile imobiliare, evaluatori si firme de cadastru.

Catalogul Agentii Imobiliar.ro ofera cele mai structurate informatii despre agentiile imobiliare din zona in care locuiesti.
“Pentru fiecare agentie in parte sunt oferite informatii privind activitatea acesteia si date de contact, pentru ca cei interesati sa poata alege agentia pe care o considera potrivita pentru nevoile sale si sa o poata contacta”, a declarat Carmen Buburuz, Marketing Specialist in cadrul Arhipelago.

Imobiliar.ro se orienteaza catre clienti, prin prezentul Catalog oferind clientului un instrument benefic pentru a gasi cea mai buna cale de a pune in valoare bunul sau de a gasi cea mai buna oferta.

Catalogul Agentii Imobiliar.ro este un seviciu oferit de site-ul Imobiliar.ro, component al retelei Arhipelago.

Sunteti o firma / agentie imobiliara sau o persoana fizica autorizata, un consultant in domeniu imobiliar? Inscrieti-va in Catalogul Agentii Imobiliar.ro! Trimiteti un mail care sa contina datele de contact ale firmei, sigla si o scurta prezentare la adresa [email protected]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>