Cum va puteti asigura centralele termice si sistemele de alarma impotriva penelor de curent

Postat de pe 4 decembrie 2013
UPS_centrale_termice_1

Vremea capricioasa avariaza deseori retelele de electricitate, iar la fiecare furtuna sau ninsoare mii de case si magazine se scufunda in frig si intuneric. Practic, oamenii sunt privati de orice confort, desi unele instalatii depind de alte retele: cum ar fi alimentarea cu gaze naturale si apa curenta, care de cele mai multe ori nu sunt afectate de vreme.

Pentru cei mai multi “sinistrati” solutia este sa astepte in frig, deseori ore in sir, ca echipele de interventie sa repare stricaciunile de la reteaua de electricitate. O asteptare tensionata, pentru ca atat cat dureaza pana de curent nici alarmele nu functioneaza si, deci, bunurile nu sunt protejate.

Exista insa si oameni al caror program nu este dat peste cap de intreruperile de curent si care, cu o investitie bine calculata, si-au asigurat un grad minim de confort si siguranta. Acestia folosesc UPS-urile pentru centrale termice, care sunt surse de curent pentru situatii de urgenta si care asigura functionarea sistemelor de incalzire si alarma pana la restabilirea retelelor de electricitate.

UPS-urile pentru centrale termice au preturi care variaza de la 399 pana la 1996 de lei, in functie de putere si autonomie. Autonomia poate fi prelungita cu o baterie externa, pentru cei care au intreruperi foarte dese de curent.

Aflati mai multe despre aceste dispozitive de la compania care le comercializeaza in Romania: eGlobalMarket.

Puteti obtine informatii suplimentare la telefonul 0757.567.572 sau prin email la: [email protected].

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>