(P) Cum sa scapi de facturile piperate de la incalzire si apa calda

Postat de pe 1 octombrie 2014
instalatie.solara.presurizata.separat

De cate ori nu ai auzit pe cineva sa se planga de facturile mari la incalzire si la apa calda din timpul sezonului rece? Cifrele acestea astronomice pot reusi sa dea peste cap bugetul oricarei familii. Iar cand te gandesti la faptul ca aceste facilitati nu iti asigura mereu confortul dupa care tanjesti si pentru care platesti, incepi sa cauti solutii noi pentru a scapa de costurile piperate.

Bineinteles, vorbim despre instalatiile solare presurizate separat. Acestea sunt compuse din: boilere solare din inox , automatizare solara , colectoare solare.

Ce sunt acestea? Instalatiile solare presurizate separat sunt sisteme complexe de generare a apei calde menajere care ofera si aport la caldura . Acestea vor reusi, fara niciun fel de problema, sa trimita in “somaj tehnic” atat centralele, cat si boilerele iubitoare de kilowati.

Energia solara care provine din razele solare este colectata la nivelul acoperisului iar, mai apoi, este transformata in energie termica. Ulterior, aceasta energie termica permite incalzirea apei in boiler, oferind apa calda gratuita in intreaga casa. Mai mult, colectorul de energie este unul discret si nu strica aspectul placut al casei tale.

Cand ne gandim la energie regenerabila si curata probabil ne imaginam acele panouri solare uriase si intunecate, situate pe un camp sau pe un acoperis. Sau, de ce nu, poate ne duce cu vandul la turbinele eoliene cu elice imense care se rotesc fara oprire.

Totusi, exista unele lucruri pe care nu le luam in considerare – si anume, componentele care stau la baza panourilor si a instalatiilor solare care se dovedesc a fi practice in utilizarea acestora de zi cu zi.

Aflati mai multe despre aceste dispozitive de la compania care le comercializeaza in Romania eGlobalMarket.

Puteti obtine informatii suplimentare la telefonul 0757.567.572 sau prin email la: [email protected].

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>