Sfaturi pentru depozitarea igienica a papucilor

Postat de pe 7 noiembrie 2014
papuci

In fiecare casa exista un loc special de depozitare a papucilor. Indicat este ca acesta sa se afle cat mai aproape de usa de intrare si cat mai departe de camera in care dormim.

Nu este deloc dificil sa mentinem o buna aranjare a papucilor. De multe ori, aveam mai multe perechi de papuci decat spatiu de depozitare. Rafturile de depozitare devin dintr-o data neincapatoare, sau pur si simplu are dimnensiunile prea mici mai ales in cazul cizmelor lungi. Este foarte important sa avem in vedere o regula simpla de ordine a lucrurilor: aduna-ti toti papucii si grupeaza-i in trei categorii mari:

  • papuci de purtat;
  • papuci de donat;
  • papuci de aruncat.

Dupa ce am donat si am aruncat perechile in plus, cei ramasi si buni de purtat pot fi depozitati tinand cont de cateva sfaturi esentiale:

- daca pastrezi papucii in cutii, poti face o poza cu perechile depozitate pe care sa o lipesti pe cutie;

- grupeaza perechile de papuci pe sezoane astfel incat sa stii care papuci ii vei purta vara, primavara, toamna sau iarna.

- saculetii de panza sunt cei mai potriviti pentru depozitarea papucilor, deoarece sacii de plastic va vor lasa, dupa o iarna cu mucegai nedorit pe papucii introdusi in pungi.

- gaseste un spatiu adecvat in care sa ii depozitezi, in cutia de pat sau sub pat ar fi un loc foarte potrivit;

- daca nu gasesti niciun loc in care sa ii pastrezi, poti achizitiona un organizator de papuci din magazinele specializate, pe care sa il pui la intrarea in baie sau in partea de jos a dulapului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>