Solutia ideala pentru combaterea caniculei

Postat de pe 29 mai 2014
panou

Putem spune ca sezonul cald si-a facut deja simtita prezenta iar, zilele cand va trebui sa faci cel putin un dus pe zi se apropie cu pasi rapizi. Odata cu venirea verii, singura cheltuiala semnificativa pe care va trebui sa o platim o reprezinta apa calda.

In loc sa te folosesti de centralele termice si boilerele care “se delecteaza” cu kilowati, noi iti recomandam instalarea si folosirea panourilor solare nepresurizate din inox. Acestea sunt nu doar cele mai simple, ci si cele mai ecologice si economice instalatii de producere a apei calde menajere.

Un lucru imbucurator este ca acest sistem nu are nevoie de o pompa pentru a impinge lichidul. Principiul de baza care asigura functionarea o reprezinta o circulatie naturala a apei intre colector si rezervor.

Apa care este incalzita in tubul vidat se ridica in boilerul de acumulare si este inlocuita de un volum echivalent de apa rece.

Cea mai buna eficienta a acestei instalatii se poate observa in perioada martie-octombrie. Un alt avantaj o reprezinta usurinta de montare a sistemului dar si durata de viata cuprinsa intre 10 si 15 ani, in functie de calitatea apei.

Iar daca inca nu sunteti convinsi ca panourile solare nepresurizate reprezinta alegerea potrivita, va informam ca, spre deosebire de alte instalatii, acestea nu necesita nici lucrari de intretinere periodica si nici golirea volumului de apa in anotimpul rece.

Datorita tuturor acestor caracteristici, instalatia se dovedeste a fi ideala in special pentru casele de vacanta si pentru gospodariile situate in mediul rural.

Puteti afla mai multe detalii despre panourile solare nepresurizate pe site-ul distribuitorului autorizat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>