Coafura feminina in functie de forma fetei

Postat de pe 5 noiembrie 2014
tip.coafura.000

Fiecare femeie are o forma diferita a fetei avantajand o anumita coafura a parului. Fata ovala, rotunda sau in forma de inima sunt doar cateva din ele, insa tipurile de coafuri sunt infinite.

A avea fata rotunda, nu este acelasi lucru cu a avea fata cu tendinte rotunde, primei standu-i mai bine cu parul tund in scari iar celei din urma cu bucle sau cu parul cret.

Tipuri de coafuri ce ne avantajeaza

- femeile cu fata ovala sunt foarte norocoase deoarece li se potrivesc foarte multe din coafuri. O lungime lunga sau medie sau cu varfurile filate este foarte potrivita. De asemenea buclele sunt o alegere buna, deoarece iti vor da volun fetei si vor accentua pometii facand chipul tau sa para mai rotund. Faimoasa tunsoare bob, va acoperi formele inestetice in cazul in care esti mai slabuta, oferind un echilibru trasaturilor.

- fata patratoasa este foarte avantajata de lungimea scurta si cu volum. Aceasta frizura va crea inaltime, lasand gatul descoperit. Lungimea medie nu este potrivita deoarece va crea un aspect mai lat acestui tip de fata. De asemenea, acestui tip de chip nu ii este recomandata o frizura lunga cu parul intins ci cele care dau volum.

- fetei rotunde ii sunt recomandate frizurile cu parul lung, oferind inaltime. Trebuie sa evitam lateralele voluminoase care vor crea lai multa latime nedorita chipului nostru.

- fata in forma de inima este cea in care se remarca barbia. O frizura bob pana la marginea mandibulei poate fi o alegere foarte potrivita. Aceasta ne va ajuta sa subtiem barbia si sa alungim pometii. Unghiurile pe care le formeaza sunt foarte echilibrate si prin urmare, ramane coafura cea mai potrivita fetelor in forma de inima!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>