Cum sa scapi de a doua barbie

Postat de pe 7 martie 2014
chin

Barbia dubla este un element estetic deranjant pentru foarte multe femei. Te-ai intrebat cum poti sa scapi de aceasta fara prea multe batai de cap? Pentru a recapata fermitatea pielii de sub barbie trebuie doar sa faci cateva exercitii pe care ti le vom prezenta mai jos.

Un prim exercitiu pe care ar trebui sa il faci este sa iti pastrezi postura dreapta, iar umerii sa fie impinsi spre spate. De asemenea, ridica barbia si preseaza cerul gurii cu limba pentru 10 secunde. Prin aceasta actiune muschii barbiei ti se vor contracta si intari. Mai apoi, da capul pe spate atat cat poti. Barbia ar trebui sa fie indreptata spre cer, insa fara a te forta sau a te durea gatul si spatele. Incercati sa mentineti aceasta pozitie pentru 20 de secunde, iar apoi aduceti capul inapoi relativ incet. Un lucru esential in momentul in care faci acest exercitiu este mentinerea dreapta a spatelui.

Un alt exercitiu eficient pentru eliminarea acumularii de grasime de sub barbie este punerea unui prosop pe perete la nivelul ochilor. Dupa aceea, pune fruntea pe prosop si priveste in jos. Roteste capul in partea stanga si in partea dreapta fara a misca capul de pe prosop. Astfel, muschii barbiei vor fi solicitati mai mult de obicei, ceea ce va determina intarirea acestora. Fa-ti un obicei din a mima miscarile masticatiei. Prin facerea acestui exercitiu vei pune in miscare muschii maxilarului. In cazul in care acest lucru ti se pare greu de facut, deschide si inchide gura pana in momentul in care simti tensiune in maxilar.

O postura gresita poate duce la acumularea de grasime aflata sub barbie. Este recomandat ca, in momentul in care fie stai in picioare, fie pe scaun, sa iti mentii spatele drept si barbia sus. Alt exercitiu util este intitulat “puparea tavanului”. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai in picioare, tinand picioarele departate la nivelul umerilor, da capul pe spate si uita-te la tavan. Apropie-ti buzele imitand miscarea ca si cum ai vrea sa pupi tavanul. In acelasi timp, impinge cerul gurii cu limba pentru 10 secunde. Repetati acest exercitiu in mod constant iar barbia dubla va disparea in urma contractiei muschilor maxilarului.

Exercitiul pe care l-am lasat la final poate ca este cel mai dificil insa, este si cel mai eficient. Trebuie doar sa deschizi gura larg, impinge in fata mandibula ca si cum ar urma sa prinzi ceva in gura. Incearca sa mentii pozitia si sa inchizi gura pana in momentul in care dintii de jos iti ating buza superioara. Repetati acest exercitiu ori de cate ori va reamintiti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>