Vremea buna aduce Catalog Imobiliar.ro, editia februarie 2014

Postat de pe 21 februarie 2014
cai.coperta.februarie

Portalul Imobiliar.ro a lansat Catalog Imobiliar.ro - editia februarie 2014. Daca vremea buna te duce cu gandul la mutare sau la imbunatatirea locuintei, apeleaza la unul dintre specialistii recomandati in Catalog Imobiliar.ro. Editia din luna februarie 2014 contine 41 de firme si specialisti din domeniul imobiliar (agentii imobiliare, firme de consultanta, firme de evaluari sau de cadastru) din 19 localitati, acoperind toate zonele geografice ale tarii.

Catalogul este destinat atat firmelor care doresc sa isi faca publicitate serviciilor oferite, cat si clientilor care au nevoie de specialisti cu care sa lucreze, fie ca este vorba de vanzare, cumparare, intabulare sau evaluare a unui imobil.

De ce ai nevoie de un agent imobiliar?

  • Prin intermediul unei agentii imobiliare ai posibilitatea de a te informa rapid si eficient despre ofertele pietei imobiliare, avand la dispozitie o gama larga de optiuni din care sa o alegi pe cea mai potrivita.
  • Agentul imobiliar te insoteste pentru vizualizarea, estimarea si negocierea unui imobil, teren sau spatiu.
  • Lucrand cu o agentie imobiliara, ai parte de asistenta si consultanta juridica si de economisirea timpului petrecut pentru intocmirea actelor necesare de vanzare-cumparare. In acelasi timp, esti asigurat ca proprietatea vizata este privata de datorii sau litigii.
  • O agentie te consiliaza in legatura cu cele mai bune modalitati de creditare (de ex. pentru programul “Prima Casa”)

Catalogul va fi actualizat permanent, oferind cele mai complete informatii despre companiile imobiliare de pe piata, cu urmatoarele editii urmand sa acoperim toate judetele tarii.

Catalog Imobiliar.ro apare lunar in format PDF, fiind un serviciu gratuit oferit de site-ul Imobiliar.ro.
Doresti sa obtii mai multe informatii sau sa te inscrii in Catalog Imobiliar.ro? Trimite-ne un mail la adresa [email protected].

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>