Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna

Postat de pe 11 decembrie 2013
temeperaturi.extreme

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, -21.2 grade Celsius, a fost inregistrata in noaptea de marti spre miercuri, la Miercurea Ciuc, in jurul orei 1.30.

Valori termice extrem de scazute s-au inregistrat in toate localitatile din judetul Harghita. Astfel, la Toplita au fost minus 20 de grade Celsius, la Joseni minus 17,7 grade, la Odorheiu Secuiesc minus 16,6 grade Celsius, iar la Bucin minus 12,9 grade Celsius.

Potrivit Mediafax, temperaturile se mentin foarte scazute si in cursul zilei de miercuri, maximele urcand pana la minus 5, minus 6 grade Celsius, iar in noaptea de miercuri spre joi sunt asteaptate ninsori slabe si temperaturi la limita gerului in Harghita.

Minima absoluta a lunii decembrie in Harghita, de minus 33 de grade Celsius, a fost consemnata in anul 1998 in Miercurea Ciuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>