Deszapezirea in lume

Postat de pe 28 ianuarie 2014
snow

De regula, in Romania deszapezirea ridica nenumarate probleme autoritatilor. Totusi, in alte tari precum Canada, Japonia sau Finlanda aceste operatiuni reprezinta o simpla formalitate.

In Romania autoritatile par a fi luate prin surprindere de cantitatile mari de zapada depuse in ciuda faptului ca ANM a anuntat inca de vineri posibilitatea emiterii unui Cod Rosu.

In ciuda faptului ca pe marile artere din Capitala s-a putut circula, stradutele si aleile au fost lasate de izbeliste de catre pluguri.

In alte tari, de exemplu Canada, plugurile deszapezesc o autostrada in timp record. Impresionat este si numarul de utilaje scoase pe sosea pe un singur tronson de autostrada. Autoritatile romane ar avea ceva de invatat de la canadieni.

Un alt exemplu bun este Japonia, unde plugurile creaza in adevaratul sens al cuvantului tuneluri si reusesc sa elibereze strazile in timp record.

Nu in ultimul rand, va prezentam un mic videoclip din Finlanda, unde probleme deszapezirii sunt absolut inexistente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>