A inceput programul “‘Vacante la tara”, cu preturi de la 175 lei/6 zile

Postat de pe 16 septembrie 2014
vacanta.la.tara.turism

Toti romanii care doresc sa descopere viata si traditiile de la sat pot face acum acest lucru datorita campaniei “Vacante la tara”, care se desfasoara in perioada 14 septembrie – 31 octombrie 2014.

Un fapt extrem de imbucurator sunt tarifele pe care proprietarii de pensiuni le practica. Acestea pornesc de la 175 de lei de persoana pentru un sejur de 6 zile la o pensiune de 2 margarete. Pretul pe o persoana care doreste sa petreaca 6 zile la o pensiune de 5 margarete este de 290 de lei.

Presedintele executiv al Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a declarat ca, in afara de vremea care va fi foarte frumoasa, turistii care vor opta pentru programul “Vacanta la tara” pot lua parte la o serie de evenimente si festivaluri.

Odata cu aniversarea de 20 de ani a infiintarii ANTREC, asociatia se concentreaza in special pe crearea si dezvoltarea unui calendar evenimente, dar si pe dezvoltarea asociatiei si a turismului rural in mai multe zone din Romania.

De asemenea, Misu Chiruc a declarat ca turismul rural va ajunge sa se dezvolte in timp si pe cursul Dunarii si in alte regiuni care prezinta un potential turistic mai redus.

In cadrul programului turistii au incluse in pret 5 nopti cazare in camera dubla, prima noapte de cazare fiind aferenta zilei de duminica, in timp ce sejurul va lua sfarsit in ziua de vineri. Mai mult, toate pensiunile care participa la acest program vor oferi din partea casei micul dejun.

Persoanele interesate de rezervari pot apela fie direct la pensiune, fie prin intermediul agentiilor membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), fie prin filialele ANTREC participante – Neamt, Maramures, Gorj, Covasna, Brasov si Alba.

Printre evenimentele la care turistii pot lua parte se numara: Festivalul Fructelor de Padure (19-20 septembrie) de la Piatra Neamt, Festivalul Sarmalelor (26-28 septembrie) de la Praid, Festivalul “Ravasitul oilor” (27-29 septembrie) de la Bran, Festivalul Palariilor si Hora Satului (29 septembrie) de la Ruginoasa, Cupa Deltei la Stiuca (3-5 octombrie) de la Crisan, Festivalul Castanelor (11 octombrie) de la Tismana, Focul lui Sumedru (25-26 octombrie) de la Moieciu, Festivalul Hanurilor (31 octombrie – 1 noiembrie) de la Tupilati.

Programul “Vacanta la tara” este organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) in colaborare cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>