Cel mai frumos hotel din lume va fi construit in Norvegia

Postat de pe 22 august 2014
krystall.snowflake.hotel

Este oficial! Norvegia si-a depus oficial candidatura pentru oferirea celui mai spectaculos, frumos si unic hotel din lume.

Acesta va fi construit din sticla si va fi amplasat pe apa, sub forma unui fulg de nea. Iar daca toate acestea nu ar fi suficiente, afla ca privelistea este una de invidiat: Aurora boreala.

krystall.snowflake.hotel2

In urmatoarea perioada un hotel plutitor din sticla va fi construit in Norvegia. Destinatia este de-a dreptul ireala. Structura excentrica a fost proiectata in locul perfect de unde turistii vor putea sa se delecteze cu Aurora Boreala.

Amplasat langa orasul Tromso si intre fiorduri, acesta va avea 86 de camere de lux, accesul la acesta putandu-se face doar prin intermediul barcii.
krystall-snowflake-hotel

De asemenea, hotelul este unul de 5 stele, prevazut cu facilitati precum spa-uri sau chiar si sali de conferinte. Totusi, aceste lucruri par putin banale cand te gandesti ca acoperisul de sticla isi va oferi posibilitatea sa te bucuri din plin de superbele lumini ale nordului.

Iar daca peste ani de zile se va dori renuntarea la “Krystall Snowflake”, acesta nu va lasa nicio urma de dezastru ecologic, a declarat Koen Olthuis, fondatorul Waterstudio, firma specializata in structuri ecologice plutitoare.

Daca deja v-ati gandit sa va faceti o rezervare, va trebui sa mai asteptati putin deoarece acesta va fi deschisa turistilor inainte de Craciunul anului 2016.

krystall.snowflake.hotel3

sursa foto: Telegraph

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>