Cele mai putin vizitate tari din lume

Postat de pe 9 noiembrie 2014
tuvalu

Exista tari care nu prea au fost vizitate de multa lume. Daca crezi ca te vom invita in zone de conflicte armate sau razboaie, te inseli! Printre aceste destinatii se numara state subestimate si chair plaje tropicale.

1. Buthan

Regatul Buthan se afla pe aceasta lista deoarece se poate vizita doar daca se obtine o viza speciala. Aceasta este oferita de un operator turistic din Buthan sau din tara ta de origine dar care are un partenerit cu operatorii din acea zona. Este un loc unic si plin de contraste cu peisaje de care te vei indragosti la prima vedere.

2. Republica Moldova

Este un stat foarte tanar, ce dateaza doar din 1991. Chiar daca are un aeroport international la Chisinau si are legaturi bune, ramane putin tranzitat. Ofera peisaje pitoresti si sate traditionale de unde poti achizitiona produse traditionale si poti degusta mancaruri locale. De asemenea, aceasta tara este unul din ei mai mari producatori de vin din lume.

3. Antarctica

O destinatie foarte putin aleasa de turisti este Polul Sud sa Antarctica. Din lipsa unei infastructurieficiente, aceasta tara este foarte dificil de vizitat pentru ca in mai toate perioadele din an este acoperita de un strat gros de gheata. Cea mai buna ocazie sa ajungi in acest loc special este sa stai cateva zile in Chile sau in Argentina, iar de acolo sa iei o barca pana la Polul Sud. Nu uitaca acest loc a ramas inca neatins de mana omului, asadar fi respectuos!

4. Bielorusia

De ce aceasta tara se afla pe lista celor mai putin vizitate din lume? Nu stie nimeni. Se afla in centrul Europei, astfel ca ar fi fost logic sa devina accesibila din orice colt al continentului. De asemnea are o istorie si o arhitectura incredibila. Pe langa bisericile, castelele si monumentele impresionante, aceasta tara, cea mai mare din Eurpa fara iesire la mare, ofera si numeroase rezervatii naturale deosebite.

5. Tuvalu

Acest stat incsular ce se intinde pe trei insule distincte, primeste mai putin de 2000 de vizitatori anual. Problema nu este cu siguranta vreo instabilitate politica si nicio dictatura ci este un loc chiar paradisiac! Cea mai mare problema a acestui loc este deschiderea sa la Pacific intre Hawaii si Australia. Desi are un aeroport international, nu este foarte folosit. Daca vrei sa vezi un paradis tropical unic in lume grabeste-te sa vezi Tuvalu, deoarece cresterea nivelului oceanului ameninta supravietuirea acestor insule.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>