CFR Calatori reduce pretul la bilete pentru cei care merg la munte in weekend

Postat de pe 15 noiembrie 2013
busteni.valea.prahovei

Vesti bune pentru romanii care aleg sa merge in weekend la munte: CFR Calatori reduce tarifele la biletele de tren pentru cei care aleg ca destinatie Valea Prahovei.

Incepand din 15 noiembrie, in oricare din zilele de final de saptamana (vineri, sambata sau duminica), biletele de tren pot fi achizitionate de jumatate de pret. Reducerile sunt valabile pentru cei care vor calatori cu trenurile InterRegio intre Sinaia si Brasov.

Astfel, in weekend, pretul unui bilet intre Busteni si Azuga va fi de 3.55 lei, fata de 8 lei, tariful intreg, valabil in timpul saptamanii sau, 3.85 lei intre Busteni si Predeal, fata de 8.5 lei, tariful intreg.

Aceste reduceri nu se cumuleaza cu alte discounturi, exceptie facand reducerea de 5% la cumpararea online.

Un comentariu

  1. Mircea Calin

    29 noiembrie 2013 at 17:36

    GFR-ul, mai bine ar repune trenurile scoase. Ca stam prin gari mai mult decit in trenuri, iar un drum de 6-7 ore, il facem -nu exagerez- in 24 de ore. Iar in week-end… nici nu ai cu ce circula, toate sint restrictionate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>