Desertul de sare

Postat de pe 9 februarie 2014
salar reprezentativ

Salar de Uyuni este considerata o minune naturala a lumii care atrage o sumedenie de turisti in fiecare an in Bolivia. Desigur, turistii nu pot decat sa ramana uimiti si sa se simta coplesiti de intinderea uriasa si de peisajul desprins dintr-o lume feerica.

Salar de Uyuni, situata in sud-vestul Boliviei la o altitudine de 3.665 metri, reprezinta cea mai mare campie de sare din lume, avand o suprafata de peste 10.000 de kilometrei patrati. De asemenea, pe suprafata campiei exista si un hotel din sare, care a gazduit de-a lungul timpului multi turisti. Desertul de sare s-a creat cand un lac preistoric a secat si a lasat in urma sa o crusta de sare, iar cand ploua crusta de sare devine o oglinda gigantica care se poate transforma intr-un dublu apus.

Aceasta regiune reprezinta una dintre cele mai importante atractii turistice datorita potentialului de care da dovada in realizarea de fotografii reusite datorita reliefului, atmosferei senine, cat si peisajul alb care merge la nesfarsit. In cazul in care mai aveti vreun dubiu, va recomandam sa vizionati videoclipul, sa va uitati peste poze, si sa ne scrieti parerile voastre.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>