“Litoralul pentru toti” vine cu preturi de 159 RON de persoana pentru 6 nopti

Postat de pe 6 mai 2014
litoralul-pentru-toti

Incepand cu data de 5 mai a fost lansata editia de primavara 2014 a programului “Litoralul pentru toti ” care se va incheia pe 15 iunie. In cadrul acestui program sunt inscrise 38 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral, punand la dispozitie turistilor interesati 5.408 de locuri pe serie.

Acest program a fost derulat de catre Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD), Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si a Federatiei Patronatelor Turismului Romanesc (FPTR).

In cazul in care doriti in aceasta perioada sa petreceti putin timp pe malul marii la un pret mai mult decat convenabil, va informam faptul ca, locurile disponibile vor fi vandute in aproximativ 70 de agentii din intreaga tara. Patronatele care s-au ocupat de demararea programului preconizeaza ca pana la incheierea programului “Litoralul pentru toti” aproximativ 32.000 de turisti vor putea sa se bucure de vacante pe malul marii la tarife reduse.

De exemplu, in cazul in care doriti sa petreceti o vacanta in aceasta perioada in zona Mamaia-Constanta, tarifele maxime pentru sase nopti de persoana incep de la 205 RON la un hotel de o stea, fara micul dejun inclus, 315 RON la un hotel de doua stele cu micul dejun inclus, 425 RON la trei stele, 485 la patru stele, respectiv 605 la cinci stele. Mai mult decat atat, la trei stele, all inclusive, tarifele se situeaza in jurul sumei de 765 de RON pentru cinci nopti/persoana, pe cand pentru o cazare la patru stele ar trebui sa scoateti din buzunar in jur de 875 de RON pentru aceeasi perioada de cazare. Nu in ultimul rand, in regim all inclusive la un hotel de cinci stele ar trebui sa platiti 985 de RON pentru cinci nopti.

Statiunile din sudul litoralului (Costinesti, Neptum, Olimp, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, respectiv Vama Veche) au preturi mai accesibile in cazul in care bugetul vostru nu este unul tocmai mare. Astfel, tarifele maxime pentru sase nopti de cazare in aceste statiuni sunt urmatoarele: 159 RON la o stea, 179 RON la doua stele, 199 RON la trei stele, 379 la patru stele, 469 la cinci stele.

“Litoralul pentru toti”, programul care a fost lansat ieri se afla la cea de-a 14-a editie, fiind un program traditional in care agentiile de turism si patronatele hoteliere au ajuns la un numitor comun cu scopul de a atrage un numar mult mai ridicat de turisti pe Litoralul Romanesc in perioada de extrasezon avand in vedere ca in aceasta perioada destinatiile externe nu oferta propuneri mai avantajoase.

“Litoralul pentru toti” reprezinta in momentul de fata un punct de extrem interes pentru publicul consumator de vacante in perioada de extrasezon prin prisma preturilor avantajoase si accesibile oferite turistilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>