Mai multe partii de schi omologate in 2014

Postat de pe 8 februarie 2014
brasov

Daca in sezonul de iarna 2012-2013 erau omologate 146 de partii de schi in Romania din 16 judete, in sezonul de iarna 2013-2014 numarul acestora a ajuns la 157. Toate acestea au fost declarate de catre managerul proiectului “i-Tour Schi”, doamna Anca Stanila in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc marti la Brasov.

De asemenea, Anca Stanila a mai declarat ca vor aparea si o serie de noutati vis-a-vis de materialele de informare turistica, cat si de numarul de domenii schiabile din Romania. Materialele de informare turistica au din acest an un design mult mai atractiv deoarece au fost redesenate, iar numarul de domenii schiabile din Romania a ajuns la 41. De asemenea, managerul a anuntat faptul ca s-a ajuns la o mai buna colaborare cu administratorii partiilor, carora le-a fost sugerat sa ofere mai multe informatii pe platforma on-line, unde exista si o harta interactiva a tuturor partiilor din Romania.

Odata cu cea de-a patra editie a proiectului i-Tour Schi, s-a reusit pentru prima oara distribuirea materialelor de informare turistica tuturor administratorilor de partii dar si in locurile de urcare in instalatiile de transport pe cablu. S-au impartit peste 220.000 de pliante gratuite care contineau hartile celor 157 de partii din cele 16 judete ale tarii, 100.000 fiind distribuite pe Valea Prahovei.

Motivul pentru care editia a 4-a a proiectului a luat loc abia marti s-a datorat lipsei zapezii naturale de pe partiile din tara la inceputul sezonului de iarna 2013-2014. In judetul Brasov exista patru domenii schiabile la Cheile Gradistei, Poiana Brasov, Predeal si Bran-Zanoaga.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>