Sapte dintre cele mai inspaimantatoare locuri din lume

Postat de pe 31 octombrie 2013
castelul.bran

Pentru ca de Halloween multi turisti nu vor doar petreceri, ci si sa viziteze locuri inspaimantatoare, Revista. Meteo.ro va prezinta sapte dintre cele mai inspaimantatoare locuri din lume, care atrag anual sute de mii de turisti.

Unul dintre aceste locuri este Castelul Bran din Romania, cunoscut datorita legendei lui Dracula, personaj folosit in numeroase filme, bazat pe figura istorica a domnitorului Vlad Tepes.

In districtul Xochimilco din Mexic exista un loc plin de canale si insule artificiale. Locul este considerat inspaimantator dupa ce un barbat a descoperit aici cadavrul unei fetite si, pentru a se proteje de spiritele rele, a pus bucati din mai multe papusi prin copaci. Acum copacii sunt plini cu bucati de papusi prinse in vegetatie.

In Lituania, Dealul Crucilor da fiori turistilor din cauza celor aproximativ 100.000 de cruci infipte in pamant, una langa alta.

Catacombele din capitala Frantei atrag mii de turisti, nu doar pentru valoare istorica, ci pentru ca aici se afla ramasitele a circa 6 milioane de oameni.

Osuarul din Sedlec, Cehia, este recunoscut drept unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri din lume datorita osemintelor a 70.000 de persoane folosite pentru creare de monumente gotice.

La fel de inspaimantatoare sunt si locurile parasite. Este cazul insulei Hashima din Japonia, loc unde se exploata carbune si care a ramas pustiu dupa ce s-a facut trecerea de la carbuni la petrol. Un alt loc inspaimantator este Pripyat, locul dezastrului nucleat Cernobil, unde totul arata exact ca in anul 1986, anul catastrofei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>