Templul Dorintelor, locul magic din Romania unde dorintele prind viata

Postat de pe 29 iulie 2014
templul.dorintelor

La Sinca Veche, in judetul Brasov se gaseste un loc unde majoritatea gandurilor sau a dorintelor ascunse prind viata. Acest loc se numeste Templul Dorintelor si se spune ca aici se petrec foarte multe lucruri inexplicabile. Unii oameni cred cu indarjire faptul ca in Templul Dorintelor exista magie, nu doar prin prisma legendelor, ci si datorita intamplarilor extraordinare care au ajuns sa faca inconjorul globului.

Templul Dorintelor mai poarta numele de Templul Ursitelor, Grota de la Sinca Veche sau Templul Extraterestrilor. Persoanele locului au ales aceste nume pentru a descrie aceasta localite in urma intamplarilor inexplicabile care au avut loc de-a lungul timpului.

Aceasta constructie extrem de bizara este amplasata la doar cativa kilometri de localitatea Persani. Tinutul pare unul de poveste iar modul in care arata grota propriu-zisa iti va da cu siguranta fiori.

Conform legendelor, templul are origini dacice, existand de peste 7000 de ani. Acesta este compus din cinci incaperi, doua altare dar si un turn prin a carui deschidere se poate admira cerul.

De altfel, acela este si locul prin care energiile pozitive patrund, iar, conform legendei, oamenii cu suflet curat si chinuiti de boli grele vin aici sa isi puna dorinte, care ulterior se indeplinesc.

Vizitatorii descriu acest peisaj ireal ca fiind Universul credintei si locul in care dorintele lor cele mai arzatoare si ascunse prind viata.

Conform Mariei Bagiu, persoana care a descoperit acest loc in anul 2004, unii turisti care viziteaza acest loc descriu momentele unice pe care le-au trait in Templu. De exemplu, sunt persoane care au auzit coruri de calugari dar si cantari bisericesti intr-o limba veche care putea fi inteleasa doar partial. Odata ce a gasit acest templu, Maria Bagiu, medic de meserie, a decis sa renunte la slujba sa si sa se dedice in totalitate acestui loc mirific. Pe atunci, ea suferea de o boala incurabila si este ferm convinsa ca energiile din Templu au reusit sa o vindece.

Mai mult decat atat, de-a lungul anilor, unii turisti au afirmat faptul ca pe fotografiile pe care le fac isi fac aparitia si unele sfere albe, care, de altfel, nu sunt vizibile cu ochiul liber in momentul fotografierii.

Templul Dorintelor, alaturi de Sfinxul si Cetatea Sarmizegetusa sunt principalele trei puncte energetice care se regasesc pe teritoriul Romaniei. Nu in ultimul rand, o taina a locului spune ca persoanele care se perinda o data pe aici se intorc, iar acest lucru se intampla mai des decat v-ati inchipui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>