Unul dintre cele mai spectaculoase trasee alpine din lume: Tateyama Kurobe din Japonia

Postat de pe 6 ianuarie 2014
tateyama.kurobe

Traseul alpin Tateyama Kurobe din Japonia este un traseu montan spectaculos care leaga localitatile Toyama si Omachi. Traseul, cu o lungime de 37 de kilometri, a fost inaugurat pe 1 iunie 1971 si traverseaza o parte din parcul National Chubu Sangaku, iar diferenta de inaltime dintre punctul sau de plecare si cel de sosire este de 1.975 de metri.

Tateyama Kurobe este unul dintre cele mai spectaculoase din Japonia si atrage anual vizitatori din toata lumea. Una dintre principalele lui atractii este coridorul cu pereti de zapada, care ating pana la 20 de metri inaltime.

Una dintre principalele atractii ale traseului Tateyama Kurobe este coridorul cu pereti de zapada care pot atinge pana la 20 metri inaltime.

Pentru a parcurge cei 37 de kilometri ai traseului se folosesc cinci mijloace de transport diferite: autobuzul, troleibuzul, funicularul, vagoneta si metrsul pe jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>